At leje

Inspiration comes of working every day.

Glostrup
Banegårdsvej 110

Facade mod stationsforplads og bymidte, et helt nyt byrum med kæmpe potentiale for detailhandlen opstår i GlostrupButik til leje : 300-600-900 m²København NV
Hejrevej 8

Ejendommen er en ældre industriejendom der ombygges til ungdomsboliger. I stueetagen er 3 lejemål mellem 158 m² og 303 m².

Alle lokaler er flotte og lyse med højt til loftet og der er rigtig gode adgangsforhold. Butikslejemålene indrettes i samråd med lejer og udlejer.

Området er præget af stor befolkningstæthed med mange studerende og unge familier. Det er et udpræget boligområde med nogle få kontorejendomme samt lettere industri ejendomme.

Der er fremragende transportmuligheder, ved Nørrebro Station afgår S-tog og metro og her er byens største buslinjer til og fra centrum. Hurtig adgang til motorvejsnettet via Borups Alle og Frederiksborgvej.158 - 303 m²
DKK 1.500-1.750 pr. m² pr. årGlostrup
Banegårdsvej 13

Med sin tætte placering til stationen er Glostrup Stationscenter perfekt til dig, der ønsker et kontor med nem adgang og som har alle de ønskede faciliteter i umiddelbar nærhed.

I galleriet kan du se vores visualisering af, hvordan dit fremtidige kontor kan se ud. Glostrup Kommune er en forstadskommune i København under hovedstadsregionen ca. 10 km vest for det centrale København.Kontorer 1.215 m²Odense
Dannebrogsgade 2

Den gamle postterminal er nu klar til at møde fremtiden som Odenses nye byrum. I fremtiden vil bygningen være hjemsted for opstartsmiljøer, robotvirksomheder, restauranter, fritidsaktiviteter osv.

Du kan blive en del af denne udvikling med et kontor i bygningen. Vi har mange forskellige rum og lokaler, der kan tilpasses til ethvert formål. Det er også muligt at kombinere vores enheder til større lejemål.

​Vi har masser af plads og kan rumme større virksomheder, der har brug for store lokaler, men samtidig ønsker at være tæt på et inspirerende miljø for virksomheder inden for samme branche.Butikker 138-3.844 m²Odense
Dannebrogsgade 2

Den gamle Postterminal står nu klar til at komme fremtiden i møde, som Odenses nye byrum. Bygningen vil i fremtiden blive hjem for start-up miljøer, robotvirksomheder, restauranter, fritidsaktiviteter mv.

Du kan blive en del af fællesskabet med et kontorlokale i bygningen. Vi har alsidige lokaler, som kan tilpasses ethvert formål.

Lejen er ligeledes fleksibel, alt efter hvad der skal laves i lejemålet forudgående for jeres indflytning.

Vi har masser af plads og kan imødekomme større virksomheder, som har brug for store lokaler, men samtidig gerne vil være tæt på et inspirerende miljø af virksomheder indenfor samme branche.

Kontakt os for at høre mere, eller for at få en rundvisning i bygningen.500 m² - 9.000 m²
DKK 800 DKK pr. m²Vejle
Sjællandsgade 12

Ejendommen ligger i Vejle, den 9. største by i Danmark med en befolkning på over 50.000.
Byen er en del af en uformel region kaldet Trekantområdet (Triangle Area), som er et af områderne uden for København og Aarhus, der oplever den højeste økonomiske vækst.
Ejendommen omfatter en indretning af industri-, lager-, handelstæller- og detailejendomme på en grund på 22.322 m2, beliggende i havneområdet i Vejle og tæt på hovedbanegården.Butik 1,056 m²Roskilde
Ro's Have 13

Området
Lejemålet ligger centralt i Roskilde, lige ved siden af shoppingcentret Ros Torv – et populært shoppingområde hvor der foruden
shoppingcentret ligger flere boxshops. Der er god tilgængelighed både med offentlig transport og med bil.

Bygningen
Attraktivt butikslejemål beliggende i Ro’s Have. Den nuværende lejer er Red Office som er sat til at flytte senest februar 2022.
Lejemålet ligger yderst mod Byageren og har derfor god synlighed fra Københavnsvej. Ejendommens øvrige lejere er MaxiZoo og Skousen. Naboerne tæller bl.a. HTH, Vordingborg Køkkener og Rema 1000.Butik 1.086 m²Helsingør
Prøvestensvej 20

Med et lejemål placeret midt i Prøvestenscenteret med mange gode naboer rundt om dette lejemål, vil din
fremtidige butik ligge centralt og attraktivt for dine kunder!

Dine fremtidige naboer inkluderer:
▪ jem & fix
▪ thansen
▪ JYSK
▪ Lidl
▪ Beckmann
▪ Harald Nyborg
▪ Nordsjællands Politi

Lejemålet ligger tæt på hovedvejene E47 og E55 – og giver derfor god mulighed for at bevæge sig hurtigt frem
og tilbage. Lejemålet har tidligere været en Japansk restaurant, men indeholder mange gode muligheder for at kunne udnytte layoutet.

Velkommen til Prøvestensvej 20Butik 830 m²Kolding
Albuen 19

Attraktivt beliggende lejemål i veletableret retailpark. Rigtig god facadeeksponering til Vejlevej, så man er garanteret god synlighed. Lige overfor er Kolding Storcenter som dagligt passeres af mange bilister.

Optimale til- og frakørselsesforhold til motorvejsnettet samt indfaldsveje.Butik 502-949 m²
Synligt beliggendeRingsted
Nørregade 27B

Centralt beliggende i Nørregade i en harmonisk ejendom med mulighed for parkering i gården.

Indvendigt indeholder lejemålet et regulært salgslokale med delvis butiksfacade mod Nørregade samt porten til gården. Nabolejemålet er AUBO køkkener. Adgang til 1. sal som fx kan benyttes som administration eller inddrages som salgslokale. Bagerst i lejemålet er der personaleafdeling med køkken, toilet og frokoststue samt yderligere areal der kan være velegnet til lager, opmagasinering eller pakkerum til webshop.

Der er også adgang til lager i kælderen med intern trappe fra lejemålet.

Lejemålet vil blive istandsat efter nærmere aftale med lejer og udlejer.445 m²
DKK 600 pr. m²Næstved
Omøvej 2-26

På hjørnet af Blegdammen og Omøvej, finder du denne ejendom med mange forskelligartede lokaler.

Ejendommen ligger i Næstveds havneområde, hvor mange virksomheder holder til. Det er et område som især er kendt for at huse iværksættere og mindre virksomheder.

I ejendommen finder du også mange forskelligartede lejere, bl.a. et kampsportscenter, Folkekirkens Nødhjælp og et yoga studio.

Lokalerne er store, med højt til loftet, og der er indrettet til reception og omklædningsrum. Her er ligeledes toiletfaciliteter. Det har senest været benyttet til fitnesscenter, men har flere andre anvendelsesmuligheder.

Der er også adgang til lokalerne via port, hvilket giver god mulighed for benyttelse til f.eks. showroom, hvor der skal køres varer ud og ind.

Der er også i ejendommen mulighed for mindre lager (enkelte med port) værksted eller opbevaringsrum.701 m²
Port i lejemåletRoskilde
Jernbanegade 6B

Særdeles centralt beliggende lige overfor Roskilde Station i gå-afstand til butikker og cafeer.

Stort og spændende kontorlejemål med fire mindre private kontorer samt tre større åbne kontorer, hvoraf to af dem har udgang til stor privat tagterrasse. Her er desuden et trapperum, mindre køkken samt to toiletrum. Stilen i lejemålet er flot med lækre gulve, fritliggende bjælker, skrålofter med loft til kip og mange vinduer som giver fint lysindfald. Selve ejendommen er rå og anderledes med store buede vinduer og indgangsport i samme stil.

I får hele 1. salen for jer selv inkl. privat tagterrasse.

Der er desuden to p-pladser i gården, der kan lejes.280 m²
DKK 273.000Roskilde
Ros have 12

Attraktivt butikslejemål beliggende i Ro’s Have. Lokalerne har indtil for nyligt huset Sport24.

Lejemålet ligger yderst mod Byageren og har derfor god synlighed fra vejen.

Ro’s Have ligger centralt i Roskilde, lige ved siden af shoppingcentret Ro’s Torv. Der er god tilgængelighed både med offentlig transport og med bil.936 m² butik
God synlighedStruer
Østergade 30

I denne smukke, historiske bygning i hjertet af Struer, udbydes nu to kontorlokaler.

Bygningen ligger tæt ved havnen, på hjørnet af Østergade og Søndergade. Fra kontorerne har du fin udsigt over vandet.

Det ene kontor strækker sig over 2 etager på 2. og 3. sal.

Lokalerne har blotlagte bjælker, hvilket skaber et unikt udtryk.

Det andet kontor optager hele 1. salen, og har et stort åbent kontormiljø, 6 separate kontorer/mødelokaler, kantine, toilet, garderobe, etc. Her er rig mulighed for at indrette sig efter behov.

Velkommen til Østergade/Søndergade212-304 m²
Fra DKK 5.700 per månedRingsted
Nørregade 13-19

Butikkerne har en god beliggenhed i Ringsted Centret tæt ved andre butikker og har derfor god synlighed for forbipasserende. Lejemålet har gode adgangsmuligheder via bymidte og hovedvej.

Der er desuden mulighed for også at leje tilhørende lagerrum baseret på den enkelte lejers behov for lagerplads.51-376 m²
DKK 3.667 - 20.000Kolding
Jernbanegade 35

Kontorlejemål beliggende i Koldings centrum, få hundrede meter fra banegården i forlængelse af gågade nettet. Der er fra Jernbanegade adgang til lejemålet via præsentabelt indgangsparti. Hele lejemålet fremstår yderst præsentabelt og moderne. Også egnet til showroom.

Gode adgangsmuligheder fra motorvej, landevej og bymidte.Kontor og showroom
177 og 325 m²Ringsted
Nørregade 13-19

Kontorene er belligende på anden sal i Ringsted Centret tæt ved indkøbsmuligheder og villakvarter. Lejemålet har gode adgangsmuligheder via bymidte og hovedvej.

Der er tre ledige kontorer, som ligger i forlængelse af hinanden. Det giver mulighed for f.eks. at slå to eller flere kontorer sammen for at skabe mere plads.51 - 202 m²
DKK 700 pr. m² pr. årGreve
Lilleholm 1

Butikslejemål placeret i Greve’s Mosede Center tæt ved et større villakvarter i midten af Greve’s Mosede kvarter. Lejemålene er blandt andet placeret ved siden af en stor parkeringsplads, Netto og en kirke hvilket giver lejemålet en god synlighed til forbipasserende i området.

Blandt de andre lejere i centeret finder du Netto, et pizzeria og en kinesisk restaurant. Derudover er der en læge og revisor. Især Netto skaber en stabil strøm af potentielle kunder til centeret, og med sin placering ud til Mosede Parkvej er lokationen nem at nå med bil.Butikker på 37-152 m²Silkeborg
Stagehøjvej 22

Ejendommen er beliggende i et område betegnet Erhvervskorridoren ”, hvorfra der er kort afstand til
Silkeborgmotorvejens tilkørsler mod Herning og Aarhus.

Omkring ejendommen ligger flere boxshops såsom HTH køkkener , Drømmeland , Møbelhuset mv.
Ejendommen består af 2 sammenbyggede bygningsdele , hvor den ene udgøres af en stor lagerhal

Der er mulighed for at ombygge lagerdelen til anden anvendelse , f.eks . Biludstilling med værksted , lagerhotel eller showroom kombineret med kontor.2.801 m²
Lager eller showroomHerning
Silkeborgvej 102

På Silkeborgvej 102 i Herning, finder du dette butikslokale med ekstraordinær god synlighed.

Lejemålet har både et rummeligt butikslokale i stueplan, samt lagerplads i kælderen til opbevaring af varelager. Lokalerne består af et stort butiksareal på 1.335 m² og i underetagen er der 764 m² personale faciliteter, kontorer og lager.

Med facade mod den trafikerede Silkeborgvej, lige overfor HerningCentret, passerer mange borgere hver dag. Det gør dette til en ekstrem attraktiv lokation.

Naboerne tæller flere boksbutikker bl.a. HTH, Thansen, Skousen, Jem&Fix, Toys’R’Us og My Home Møbler.

Med beliggenhed lige ved tilkørslen til både Herningmotorvejen og Midtjyske Motorvej, er det nemt at komme hertil I bil. Der er ligeledes parkeringspladser til rådighed på begge sider af bygningen.

 2.099 m² butik (inkl. 764 m² personale faciliteter)Kolding
Birkemose Allé 23-35

Området hvori kontorerne er beliggende, er et attraktivt og veludbygget erhvervsområde ved Birkemosen i Kolding. De seneste år er området blevet udbygget og flere virksomheder er kommet til.

Andre lejere i bygningen er fx. Bygningsstyrelsen, Unit IT, Stender Entreprise A/S, Beckhoff Automation, Fiftytwo og Nordic Power Trading Fund.

Ejendommen fra 2001 rummer nogle moderne og præsentable kontorer, godt placeret nær motorvejstilkørslen til E20 og E45, samt få minutter til Kolding centrum og havnemiljøet.

Alle lokaler har naturligt lysindfald fra vinduerne med kig til de grønne udeområder ved ejendommen.

Der er god akustik i kontorområderne, samt mulighed for opdeling.213-2.128 m²
DKK 850 pr. m²Kolding
Jernbanegade 33-35

Lejligheder til leje i det centrale Kolding. Tæt på både gågaden, stationen og havnen. Ejendommen fra 1904 indeholder 13 lejligheder, 8 studieværelser og flere erhvervslejemål.72 - 110 m²
DKK 5.400 - DKK 9.200 pr. månedKolding
Jernbanegade 33

Butikslejemål beliggende i centrum af Kolding, få hundrede meter fra banegården i forlængelse af gågade nettet. Lejemålet ligger med stor synlighed og mange forbipasserende. Der er fra Jernbanegade adgang til lejemålet via præsentabelt indgangsparti. Lejemålet består et forlokale med højt til loftet, søjler og store vinduespartier ud mod Jernbanegade. Lejemålet er i forskellige niveauer. Hele lejemålet fremstår yderst præsentabelt og moderne med hvide vægge og lofter, og delvis gulvtæppe og mørkere trægulv. Mulighed for leje af lager/arkivrum i kælderen med direkte adgang.177 m²
Kontakt os for prisHvidovre
Immerkær 27

Lagerlokaler i kælderen under Rebæk Søpark, hvor der er direkte adgang med køretøjer. Flere har varme og toilet installeret.

Bycentret ligger på grænsen mellem Hvidovre og Rødovre kun 100 meter fra Rødovre station og tæt på boligområder. De største lejere er Lidl, Skousen, et lokalt supermarked og en møbelforretning.12 - 761 m²
DKK 450 pr. m²Herning
Silkeborgvej 102

Lejemål beliggende på den største indfaldsvej til Herning og over for indkørslen til Herning Centret. Den gratis parkering foran lejemålet deles med ejendommens andre lejere – Elgiganten, Golf Experten og Petworld.

Kontorerne ligger på første sal, og der er både elevator- og trappeadgang. Det er muligt at ændre på arealfordelingen mellem lejemål 17 og 18 – herunder sammenlægge dem til ét stort kontorareal på 427 m².86 - 431 m²
DKK 375 pr. m²Struer
Østergade 30

Flotte lejligheder med central beliggenhed kun 150 meter fra stationen. Panoramaudsigt over Struer bugt og havnen.150 m² - 192 m²
DKK 5.042 - DKK 7.000 pr. månedKøbenhavn S
J.C. Christensens Gade 5 B

Parkeringspladser i en aflåst kælder på Islands Brygge.DKK 1.200 pr. måned