EJENDOMSADMINISTRATOR MED FOKUS PÅ GOD KUNDESERVICE

Inspiration comes of working every day.

EJENDOMSADMINISTRATOR MED FOKUS PÅ GOD KUNDESERVICE

Har du erfaring med ejendomsadministration, juridisk administration og brænder du for den gode kundeoplevelse?  

Vi søger en administrator til vores ejendomsportefølje i Park Street A/S. Her vil du være en del af et internationalt team med base i København, som håndterer den daglige drift af vores ejendomsportefølje.  


Om stillingen 

Kernen i stillingen er styring af vores lejere og serviceleverandører på baggrund af vores kontrakter med lejere og service- og vedligeholdelsesaftaler med vores leverandører. 

Det er vigtigt for os at have et godt partnerskab med vores lejere og leverandører baseret på et professionelt og effektivt samarbejde. Evnen til at samarbejde og yde god kundeservice er derfor afgørende for at blive en succes i denne rolle. 

Jobbet indeholder: 

 • Ejendomsadministration og juridisk administration, bolig og erhverv 
 • Service-kontrakter, styring/implementering 
 • Opkrævning og bogholderi af udlejningsejendomme, bolig og erhverv 
 • Drifts- og forbrugsregnskaber 
 • Ind- og udflytninger 
 • Kontakt og service til lejere og samarbejdspartnere 
 • Og øvrige ad hoc opgaver. 

 

Dine kvalifikationer 

Du vil have en central rolle i vores strategiske fokus på at forbedre vores kundetilfredshed. Det giver en god mulighed for den rette kandidat at være med til at forme vores fremadrettede tilgang til arbejdsprocesserne. Derfor er det vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt, samtidig med at du en del af et team, og at du har en proaktiv tilgang til optimering af dine arbejdsprocesser. Derudover forventer vi, at du har: 

 • Erfaring med kundeservice og lægger en stolthed i at skabe en god kundeoplevelse 
 • Juridisk baggrund i ejendoms- eller finanssektoren 
 • Øje for detaljer samt gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner (dansk og engelsk) 
 • Erfaring med brug af Microsoft Office-pakken og har let ved at lære IT-systemer, herunder vores administrationssystem Xploreview.  


Ansøg 

Send os dit CV og ansøgning til annemarie@parkstreet.dk. Vi holder løbende samtaler og opstart er hurtigst muligt. Du er velkommen til at kontakte Anne Marie Due de Fønss pr. telefon 31 16 60 88, hvis du har spørgsmål om stillingen. 

 

Om Park Street A/S 

Park Street A/S er et dansk børsnoteret ejendomsinvesteringsselskab med en portefølje bestående af 55 ejendomme indenfor kontor, detail og beboelse. Vi har en ambition om at skabe en mere enkel og effektiv tilgang til ejendomsbranchen, og opnå serviceoplevelse for vores kunder ved brug af teknologi, design og talentfulde medarbejdere. Besøg gerne vores hjemmeside www.psnas.com, hvor du kan læse om virksomheden og vores ambitioner.