At sælge

Inspiration comes of working every day.

Helsingør
Prøvestensvej 20

Ejendommen huser lige nu en japansk restaurant, Great Tang, som overtog stedet i august 2016. De 830 m2  er indrettet dertil med stort serveringslokale, buffet, bar, køkken og toiletfaciliteter.

Lejer betaler udover lejen, forbrugsudgifter, ejendomsskatter og fællesudgifter til ejerforeningen.

Restauranten serverer asiatisk buffet og lækker sushi til byens borgere, der også har muligheden for at købe det med hjem som ”Take away”.

Ejendommen ligger i Prøvestenscentret, der med sine omkring 32.000 m2  er et af de største butikscentre i Nordsjælland. Udover restauranten ligger der bl.a. en Kvickly, Jyst, Thansen, Lidl, Netto, Harald Nyborg samt en række spisesteder og specialbutikker.

Der er 800 gratis parkeringspladser tilknyttet centret, som desuden har fortræffelige tilkørselsforhold da det ligger tæt ved Helsingørmotorvejen.
Både Snekkersten station og Helsingør centrum ligger også tæt på, og centret er nabo til en grøn multipark.

Helsingør er et historisk og smukt byområde, som desuden er Sjællands fjerde største.

Byen Helsingør er kendt for udsigten over Øresund og Sveriges Helsingborg, hvor der kommer mange turister for at nyde de mange shoppingmuligheder som Helsingør tilbyder sammen med deres mere kulturelle attraktioner såsom Kronborg og Hamlet.830 m2
Zahrtmannsvej 78

Ejendommen er en typisk boxejendom som i dag er lejet ud til Thansen. De har været lejere siden juni 2015 og har uopsigelighed frem til maj 2020, hvorefter de har 3 måneders opsigelse.
Thansen er en velfungerende kæde med butikker i hele Danmark. De sælger blandt andet autoudstyr, reservedele, cykler, scootere og andre gadgets til brug i hverdagen.
Selve bygningen er 928 m2, men grunden tæller i alt 3.315 m2 . Det resterende areal er blandt andet brugt til parkeringspladser for både kunder og personale.
Ejendommen blev opført i 1977 med plader af fibercement og et tag belagt med tagpap. Den er indrettet med et stort, funktionelt butikslokale, lager, værksted og personalefaciliteter.

Ejendommen ligger i Rønnes indkøbskvarter, hvor de fleste større forhandlere holder til. Således finder du både flere bilforhandlere, HTH køkkener, Jem & Fix, Punkt 1, Ilva og forskellige supermarkeder.
Hovedvejen går som en pulsåre gennem området og sikrer gode tilkørselsmuligheder i bil. Her går også flere buslinjer, bl.a. til og fra Rønne Centrum.
Ejendommen ligger desuden kun 1,5 km fra havnen, hvor der er færgeforbindelse til Køge på Sjælland.
Den gode infrastruktur i området sikrer et godt fundament til at drive forretning, hvilket de mange butikker understreger.Åkirkebyvej 60

Nuværende lejer i ejendommen er Ilva, som har været lejer lige siden bygningen blev opført. De har desuden uopsigelighed med tidligste fraflytning 30. april 2024.
Ejendommen er indrettet med funktionelt butikslokale i flere etager samt kontorer, lager og personalefaciliteter. Den flotte glasfacade har direkte synlighed fra hovedvejen og giver defor en god eksponering til Ilva.

Ejendommen ligger i Rønnes indkøbskvarter, hvor de fleste større forhandlere holder til. Således finder du både flere bilforhandlere, HTH køkkener, Jem & Fix, Punkt 1, Thansen og forskellige supermarkeder.
Hovedvejen går som en pulsåre gennem området og sikrer gode tilkørselsmuligheder i bil. Her går også flere buslinjer, bl.a. til og fra Rønne Centrum.
Ejendommen ligger desuden kun 1,5 km fra havnen, hvor der er færgeforbindelse til Køge på Sjælland.