At sælge

Inspiration comes of working every day.

Roskilde
Møllehusene 3

Denne lejlighed har en særdeles attraktiv beliggenhed i Roskilde i den flotte gamle bygning kendt som “den gamle spritfabrik”. Her er gåafstand til indkøb og få minutter på cykel til offentlig transport, de rekreative områder ved Roskilde Havn og parker samt stationen og det pulserende liv omkring Gågaden.

Lejligheden er beliggende øverst oppe og har fine sorte vinduer, plankegulve, højt til loftet og store fritlagte bjælker, som giver en rå og anderledes stil. Ejendommen er moderniseret og har elevator lige til døren og den fælles opgang er lys og rummelig med glasoverdækning. Du træder ind i det store højloftede rum som indeholder stue og køkken i et. Her er mange muligheder i forhold til indretningen og hvis man ønsker et større køkken er der fint plads til en kogeø til afgrænsning mellem køkken og stue. Her er desuden et rigtig pænt lyst badeværelse med vaskemaskine samt super hyggeligt soveværelse. Over lejligheden medfølger der der et loftrum med opbevaringsmuligheder (kan ikke indrettes).

Ejerforeningen er sund og velfungerende. Her er rigtig fine parkeringsmuligheder i gården.DKK 2.375.000
76 m²Slagelse
Schweizerpladsen 5, st.

Butiksejerlejlighed i stueplan beliggende i Slagelse centrum. Fuldt udlejet til et konditori og en burgerrestaurant.
Konditoriet har 86 m² butiksareal og kontor/tilberedning i et baghus på 71 m². Burgerrestauranten har 260 m² butik med 123 m² lager.
Lejen i konditoriet reguleres med mellem 3% og 4% om året – dog mellem 2% og 4% for kontordelen. Lejen for burgerrestauranten reguleres fast med 2,5% årligt. Depositum svarende til mellem 2 og 5 måneders leje i de enkelte lejemål er indbetalt.
Ejendommens driftsudgifter betales delvist af lejerne.
Ejendommen er en del af en ejerforening.540 m²
Contact us
Nye lejekontrakter indgået 2016