At sælge

Inspiration comes of working every day.

Roskilde
Møllehusene 3

Denne lejlighed har en særdeles attraktiv beliggenhed i Roskilde i den flotte gamle bygning kendt som “den gamle spritfabrik”. Her er gåafstand til indkøb og få minutter på cykel til offentlig transport, de rekreative områder ved Roskilde Havn og parker samt stationen og det pulserende liv omkring Gågaden.

Lejligheden er beliggende øverst oppe og har fine sorte vinduer, plankegulve, højt til loftet og store fritlagte bjælker, som giver en rå og anderledes stil. Ejendommen er moderniseret og har elevator lige til døren og den fælles opgang er lys og rummelig med glasoverdækning. Du træder ind i det store højloftede rum som indeholder stue og køkken i et. Her er mange muligheder i forhold til indretningen og hvis man ønsker et større køkken er der fint plads til en kogeø til afgrænsning mellem køkken og stue. Her er desuden et rigtig pænt lyst badeværelse med vaskemaskine samt super hyggeligt soveværelse. Over lejligheden medfølger der der et loftrum med opbevaringsmuligheder (kan ikke indrettes).

Ejerforeningen er sund og velfungerende. Her er rigtig fine parkeringsmuligheder i gården.DKK 2.375.000
76 m²
Vi kan nu tilbyde denne attraktive stuelejlighed. Den ligger i Ballerup nær Malmparken Station og består af 3 soveværelser og et køkken-alrum.

Lejligheden har egen, sydvendte, have med udgang fra køkken-alrummet.

Se mere på vores mæglers hjemmeside: https://danbolig.dk/bolig/ballerup/2750/ejerlejlighed/021001008hd-02

 109 m2
Prøvestensvej 20

Ejendommen er en erhvervsejerlejlighed i stueetagen huser lige nu en japansk restaurant. De 830 m2  er indrettet dertil med stort serveringslokale, buffet, bar, køkken og toiletfaciliteter.

Ejendommen ligger i Prøvestenscentret, der med sine omkring 32.000 m2  er et af de største butikscentre i Nordsjælland. Udover restauranten ligger der bl.a. en Kvickly, Jyst, Thansen, Lidl, Netto, Harald Nyborg samt en række spisesteder og specialbutikker.

Der er 800 gratis parkeringspladser tilknyttet centret, som desuden har fortræffelige tilkørselsforhold da det ligger tæt ved Helsingør motorvejen.
Både Snekkersten station og Helsingør centrum ligger også tæt på, og centret er nabo til en grøn multipark.

Nuværende lejer er Restaurant Great Tang, som overtog stedet i august 2016. Restauranten serverer asiatisk buffet og lækker Sushi til byens borgere, der også har muligheden for at købe det med hjem som ”Take away”.

Lejer har en uopsigelighed frem til 30.11.2024, hvor lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel. Lejer betaler udover lejen, forbrugsudgifter, ejendomsskatter og fællesudgifter til ejerforeningen.

 

Ejendommen har en attraktiv placering i Nordsjællands største kommune, Helsingør, med et indbyggertal på 62.000.

Helsingør er et historisk og smukt byområde, som desuden er Sjællands fjerde største.

Byen Helsingør er kendt for udsigten over Øresund og Sveriges Helsingborg, hvor der kommer mange turister for at nye de mange shoppingmuligheder som Helsingør tilbyder sammen med deres mere kulturelle attraktioner såsom Kronborg og Hamlet.830 m2Slagelse
Schweizerpladsen 5, st.

Butiksejerlejlighed i stueplan beliggende i Slagelse centrum. Fuldt udlejet til et konditori og en burgerrestaurant.
Konditoriet har 86 m² butiksareal og kontor/tilberedning i et baghus på 71 m². Burgerrestauranten har 260 m² butik med 123 m² lager.
Lejen i konditoriet reguleres med mellem 3% og 4% om året – dog mellem 2% og 4% for kontordelen. Lejen for burgerrestauranten reguleres fast med 2,5% årligt. Depositum svarende til mellem 2 og 5 måneders leje i de enkelte lejemål er indbetalt.
Ejendommens driftsudgifter betales delvist af lejerne.
Ejendommen er en del af en ejerforening.540 m²
Contact us
Nye lejekontrakter indgået 2016